Wanneer je de producten al hebt ontvangen en het contract hebt geannuleerd moeten de producten geretourneerd worden naar ons binnen 14 dagen vanaf de annuleringsdatum van het contract. Je wordt geacht om de producten op tijd te versturen, voordat de terugstuurperiode van 14 dagen afgelopen is. Producten moeten onbeschadigd, met dezelfde hoeveelheid en met alle originele onderdelen en onbeschadigde verpakking door ons ontvangen worden. Beschadigde producten, producten met een veranderde hoeveelheid en producten met een beschadigde of niet originele verpakking kunnen niet terug gestuurd worden. Wanneer het contract geannuleerd is kunnen alleen de kosten voor het terugsturen van het product gedekt worden.

Wanneer je al betaald hebt voor de bestelde producten zullen we direct alle gemaakte betalingen voor de bestelling terug sturen, niet later dan 14 dagen na het ontvangen van het annuleringsverzoek in de overeenkomst. In dit geval zullen we de betaling terug storten wanneer we de teruggestuurde producten ontvangen hebben, op dezelfde manier als waarop je betaald hebt. Laat het ons weten wanneer je een andere betalingsmethode wilt selecteren. De snelste en gemakkelijkste manier voor geldteruggave is naar jouw rekeningnummer.

Garantieclaims

In het geval dat je artikel niet naar behoren functioneert, kun je een garantieclaim indienen. Alle elektronische apparaten in onze winkel hebben een garantieperiode van 24 maanden.

De garantie vervalt in geval van:

  • fysieke schade;
  • slijtage door gebruik;
  • defecten als gevolg van ongeschikt, onjuist en onzorgvuldig gebruik van het item.

Het artikel moet worden geretourneerd in onbeschadigde originele verpakking met alle bijbehorende accessoires. Anders zal de claim worden afgewezen of slechts gedeeltelijk worden opgelost.

In het geval van een garantieclaim, stuur het artikel naar ons adres: Expandeco – Packeta – Hanksome, Reigerstraat 3, 7731 ZP Ommen, The Netherlands

De verzendkosten worden betaald door de afzender. “Betalen na levering”-pakketten worden niet geaccepteerd.

De garantieclaim wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst van je pakket opgelost.