Binnen 14 dagen na de datum van aankoop heb je de keuze om de gekochte artikelen te retourneren door ze te ruilen voor andere artikelen of door een terugbetaling te ontvangen.

Het artikel dat je wilt retourneren of ruilen moet onbeschadigd zijn. Het moet worden geretourneerd in de onbeschadigde originele verpakking met alle bijbehorende accessoires. Anders zal de claim worden afgewezen of slechts gedeeltelijk worden opgelost.

De opzegging van het contract is verplicht binnen 14 dagen na het ontvangst van de paket te melden op onze e-mail info@hanksome.nl
en artikel binnen 14 dagen uitsluitend te retourneren op onze adres: 2DIGIT d.o.o., Ljubljanska cesta 33, 1241 Kamnik, Slovenie

De verzendkosten worden betaald door de afzender. “Betalen na levering”-pakketten worden niet geaccepteerd.

In het geval dat wij niet binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket een schriftelijke annulering van de overeenkomst ontvangen, kan de vervanging/terugbetaling niet worden uitgevoerd.

Het artikel wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket vervangen of terugbetaald.

Garantieclaims

In het geval dat je artikel niet naar behoren functioneert, kun je een garantieclaim indienen. Alle elektronische apparaten in onze winkel hebben een garantieperiode van 24 maanden.

De garantie vervalt in geval van:

  • fysieke schade;
  • slijtage door gebruik;
  • defecten als gevolg van ongeschikt, onjuist en onzorgvuldig gebruik van het item.

Het artikel moet worden geretourneerd in onbeschadigde originele verpakking met alle bijbehorende accessoires. Anders zal de claim worden afgewezen of slechts gedeeltelijk worden opgelost.

In het geval van een garantieclaim, stuur het artikel naar ons adres: 2DIGIT d.o.o., Ljubljanska cesta 33, 1241 Kamnik, Slovenie

De verzendkosten worden betaald door de afzender. “Betalen na levering”-pakketten worden niet geaccepteerd.

De garantieclaim wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst van je pakket opgelost.