hakra helende armband

29.90€ 19,90€

➡️ 7 pietre di chakra per ogni chakra energetica nel tuo corpo

➡️ Helpt je chakras te reinigen en chakra blokkades op te heffen

➡️ Voel de ongelofelijke energie van het universum waarvan je deel uit maakt en herstel de balans in je Chakras met deze 7-Chakras armband.

Waarom moeten we voor onze chakras zorgen?

Onze lichaams-energie is geconcentreerd in 7 verschillende energie-kruisingen die we chakras noemen. Het is belangrijk om schone en gezonde chakras te hebben omdat ze op een belangrijke plaats in ons lichaam zitten en ervoor zorgen dat er goede doorvoer van de energie is ze zijn belangrijk voor ons welzijn.La nostra energia corporea è concentrata in 7 diverse intersezioni energetiche chiamate chakra. Avere chakra puliti e sani è importante per un buon flusso di energia e per il nostro benessere poiché si trovano in una posizione importante del nostro corpo

Kleurrijke kraaltjes komen overeen met de verschillende chakras. Je krijgt meer energie en wanneer je aan yoga of meditatie doet, zul je betere resultaten zien.

Chakras zijn belangrijke energie-centra in ons lichaam, bron van welzijn en innerlijke rust. Veel studies hebben bevestigd hoe belangrijk schone en gezonde chakras zijn. Reinig je chakras waar dan ook met deze armband.

CARATTERISTICHE

LAVA STENEN
Zwarte steentjes in de armband zijn lava stenen die op zichzelf al geweldige eigenschappen hebben m.b.t. welzijn. Daarnaast absorberen ze essentiële oliën waardoor de armband ervoor zorgt dat je heerlijk ruikt.

CHAKRA STENEN
Elke chakra kraal in de armband vertegenwoordigt en resoneert met de overeenkomende energie-chakra in je lichaam.

✅ Verhoogt de energie-stroom

✅ Verhoogt welzijn

✅ Zie er goed uit en voel je goed

✅ Unisex

✅ Perfect kado

✅ Binnenlengte is 17 cm en hij is elastisch. Past bijna altijd.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
419 klanten-reviews

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Geverifieerde aankoop

Hij ziet er leuk uit. De steentjes zien er aantrekkelijk uit en ondanks dat is sceptisch ben, word ik wel kalm als ik de armband draag. Ik heb ook een paar druppels kalmerende olie gebruikt en de lava-steentjes houden de geur ongeveer twee dagen vast. De Tibetaanse klankschaal muziek die je er gratis bij krijgt is mooi meegenomen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Geverifieerde aankoop

Ik geef veel les in energie, mediumschap, kristaltherapie, reiki en stemvork-therapie. Een van mijn klanten gaf me deze armband. Ik vind de armband echt heel fijn. De energie is heel erg in balans. De chakra kristallen zijn echt en reinigen mijn energie na het werken met klanten. De lava-steentjes helpen bij de aarding. Dat heeft iedereen steeds vaker nodig vanwege de steeds toenemende licht-energie op aarde en de dna upgrades die we ontvangen. Het opbergtasje dat erbij zat is ook heel fijn. Redelijke prijs ook. Ik ga er zeker meer bestellen om kado te doen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Geverifieerde aankoop

Snelle levering en precies wat ik wilde. Ik vind dat de kraaltjes in het echt nog mooier zijn, ik was bang dat ze er nep uit zouden zien, maar ze zien er echt heel mooi uit!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Geverifieerde aankoop

Deze armband is zo mooi! Al die verschillende steentjes en geweldig hoe mooi het eruit ziet. De lava-steentjes werken heel goed als je er essentiële oliën bij gebruikt. Slechts een paar druppeltjes op elk steentje en de heerlijke geur bleef 2 dagen! Ik heb een beetje stress op mijn werk dus ik heb pepermunt olie gebruikt om de spanning overdag te verminderen. Ik heb ook een avond citroengras olie gebruikt om de muggen weg te houden en dat werkte ook!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Geverifieerde aankoop

Ik draag altijd 4 of 5 armbanden en dit is dus een geweldige aanvulling. De steentjes zijn fel van kleur en zien er echt heel mooi uit.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Geverifieerde aankoop

Het is een geweldige armband voor mezelf, maar het zou ook een mooi kado kunnen zijn voor iemand anders. Ik ben heel blij met deze aankoop.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Geverifieerde aankoop

Een interessant en mooi produkt. Mijn pols is 16,5 cm en hij past perfect. Net genoeg speling, ongeveer 2,5 cm. Ik heb ongeveer 7 verschillende soorten oliën gebruikt op de lava kraaltjes die samen een heerlijke geur geven. De hele combinatie van zwarte lava kraaltjes, de chakra kraaltjes en de oliën helpen me beter te aarden en ik voel me meer in balans en rustiger, enz. Ik heb er al verschillende complimenten over gekregen en ik heb hem pas 2 dagen.

1 2 … 11 >

Wann werde ich mein Produkt erhalten?

Sie erhalten Ihren Artikel sehr schnell; in nur 2-5 Tagen ist die Sendung bei Ihnen zu Hause.

Ik ben niet blij met het produkt. En nu?

Wir sind zu 99% sicher, dass dies nicht passieren wird, aber wenn es passiert, müssen Sie auf diesen Link klicken (https://hanksome.nl/retourneren-ruilen/).

Was ist hanksome4u?

Die Neuheit von Hanksome 4U! Hanksome 4U ist unsere Linie, in der wir die beliebtesten Juwelen dieser Saison zu günstigen Preisen sammeln.